073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Schiphol

Op vakantie of op zakenreis met het vliegtuig? Taxi de Hart verzorgt al meer dan 50 jaar het vervoer van of naar de luchthaven Schiphol. En dat maakt Taxi de Hart met recht een specialist in luchthavenvervoer.

Extra service en gemak

Taxi de Hart luistert naar de wensen van zijn klanten. Zo zijn wij in 2012 begonnen met het ophalen van onze klanten bij de STA-balie in plaats van het meetingpoint. Bij aankomst op Schiphol meldt u zich meteen bij de STA-bali, waarna onze chauffeur binnen +/- 15 minuten u voor de aankomsthal van Schiphol ophaalt. Dit bespaart u een hoop gesleep en gesjouw met bagage. Dat is wel zo comfortabel en gemakkelijk.

Comfortabel taxivervoer

Voor het vervoer maakt Taxi de Hart hoofdzakelijk gebruik van voertuigen van Mercedes-Benz. U bent dus verzekerd van een comfortabele, veilige en rustige rit naar Schiphol.

Travel to Travel

Taxi de Hart maakt vanaf begin 2013 deel uit van het samenwerkingsverband Travel to Travel. Zo kunnen wij u nóg beter van dienst zijn. Vanaf nu is het ook mogelijk om online uw rit naar Schiphol te reserveren. Afrekenen kan meteen via iDeal of Paypal. Uiteraard behoort contant afrekenen bij de taxichauffeur ook gewoon tot de mogelijkheden.

Reserveer direct online uw taxi naar Schiphol.

Tarieven

Kijk hier voor onze voordelige tarieven naar luchthaven Schiphol.

Tweets

Taxi de Hart

De Meerheuvel 14,
5221 EA Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus