073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxi Schiphol

Op vakantie of met zakenreis met het vliegtuig  ? Taxi de Hart zorgt voor het vervoer van of naar luchthaven Schiphol vanuit Den Bosch e.o. Vanaf €76,00 met een combitaxi en € 113,00 voor een privétaxi. Klik hier om uw prijs uit te rekenen.

Schiphol Specialist

Al meer dan 50 jaar verzorgt Taxi de Hart het vervoer van of naar de luchthaven Schiphol. Je kunt dus spreken van een echte specialist die luistert naar de wensen van haar klanten. Zo zijn wij in 2012 begonnen met het ophalen van onze klanten bij de STA-balie i.p.v. het meetingpoint. Bij aankomst op Schiphol meldt u zich z.s.m. bij de STA-balie waarna onze chauffeur binnen +/- 15 minuten u voor de aankomsthal van Schiphol ophaald. Dit scheelt voor u als klant een hoop gesleep en gesjouw, wel zo comfortabel.

Voertuigen

Voor het vervoer maken wij hoofdzakelijk gebruik van voertuigen van Mercedes-Benz. U bent dus verzekerd van een comfortabele, veilige en rustige rit naar Schiphol.

Travel to Travel

Taxi de Hart maakt vanaf begin 2013 deel uit van het samenwerkingsveband Travel to Travel om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo is het vanaf nu ook mogelijk om online uw rit te reserveren en af te rekenen via iDeal of Paypal. Uiteraard blijft de ouderwetse manier van contant afrekenen bij de chauffeur gewoon mogelijk.

Tarieven

Kijk hier voor onze voordelige tarieven.

Tweets

Taxi de Hart

De Meerheuvel 14,
5221 EA Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus