073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Goedkope taxi

U wenst een goedkope taxi, maar vanzelfsprekend ook een die voldoet aan de kwaliteitseisen. U wenst een taxi die u veilig op uw bestemming brengt en waarin u naast een chauffeur zit die een soepele rijstijl hanteert. Taxi de Hart biedt een uitgebreid pakket aan kwalitatief goede taxidiensten en kan voor iedere reiziger een passende taxirit regelen.

Onze taxicentrale is 7 dagen per week bemand om uw reservering voor een goedkope taxi te noteren. U gaat prettig en op tijd op reis of u dichtbij of ver weg gaat. We brengen u naar het station of de luchthaven of willekeurig andere plaats. We rijden zowel in de regio als door heel Nederland. Daarnaast begeven we ons regelmatig op buitenlandse wegen. We halen onze passagiers op en brengen hen weer thuis.  

U zoekt een voordelige én kwalitatief goede taxi? Taxi de Hart is voor ieder die gebruik wil maken van een taxi een uitstekende keus. Onze klantgerichte chauffeurs staan voor u klaar. U kunt zowel telefonisch als online uw reservering doen. Het is mogelijk via iDeal te betalen en u kunt ook bij de chauffeur afrekenen.

De taxi’s van ons taxibedrijf zijn in goede staat en worden goed onderhouden. Passagiers ervaren ze als comfortabel en ruim. We werken met de richtlijnen van het landelijk Keurmerk Taxibedrijf en TX-Keur. Daarmee bent u verzekerd van een taxibedrijf dat deskundig en betrouwbaar is en met alle veiligheidsaspecten rekening houdt.

Al ruim 50 jaar is Taxi de Hart gespecialiseerd in taxivervoer. Als het om taxi rijden gaat, bent u bij ons dus aan het goede adres voor een goedkope taxi.

Reserveer snel uw goedkope taxi. We horen graag uw verzoek. Direct een taxirit bestellen? Dat kan via telefoonnummer: 073 511 27 33. U kunt ook direct een taxi bestellen en afrekenen via onze ritboekingsmodule.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus