073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Goedkope taxi Schiphol

Waar vindt u snel een goedkope taxi naar Schiphol ? Bij Taxi de Hart in Vlijmen ! We brengen u naar Schiphol met onze moderne ingerichte taxi's of naar een andere luchthaven, want we rijden door heel Nederland en ook daarbuiten.

Een goedkope taxi die u veilig afzet op Schiphol betekent dat u zelf niet hoeft te rijden en u hoeft u ook geen zorgen te maken over het parkeren. Vele passagiers gingen u voor en kozen ook voor voordelig luchthavenvervoer via Taxi de Hart. Het begin van een ontspannen vakantie, want u heeft geen omkijken naar het vervoer. Het bedrijf bestaat al sinds 1962 en we gaan voor tevreden klanten.

U kunt alleen reizen met een privetaxi of kiezen voor een voordeligere combitaxi. U reist met meerdere mensen zodat u voordelig uit bent en echt de beschikking heeft over een goedkope taxi Schiphol. Als u wilt, kunt u vanzelfsprekend vooraf online uw prijs al berekenen.

De taxichauffeurs die in dienst zijn van Taxi de Hart kunnen u naar elke gewenste luchthaven vervoeren. Een goedkope taxi is mogelijk naar Schiphol, Düsseldorf, Weeze/Niederrhein, Brussel Zaventem, Charleroi (Brussel midi, Brussel zuid), Eindhoven Airport, Rotterdam Den Haag Airport, Maastricht Aachen Airport, Keulen, Frankfurt.

Een taxirit is ook heel geschikt als u bijvoorbeeld regelmatig voor zaken op reis moet. De taxichauffeur zorgt voor uw bagage en houdt rekening met de vertrek- en aankomsttijd van uw vlucht.

Reserveer snel uw goedkope taxi en we plannen uw taxirit in, zodat u ruim op tijd op de luchthaven aankomt. Direct een taxi bestellen ? Dat kan via telefoonnummer: 073 511 27 33 of via de prijsberekeningsmodule.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus