073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Groepsvervoer

Met familie, vrienden of collega’s op pad? Allemaal met eigen vervoer is niet ideaal. Het wordt pas een ontspannen uitje als niemand hoeft te rijden en ook geen ‘Bob’ (Bewust Onbeschonken Bestuurder) hoeft te zijn op de terugweg. Groepsvervoer is dan een uitkomst.

Taxi de Hart beschikt over diverse taxibussen die in te zetten zijn bij uw bedrijfsuitje, dagje uit met de familie of bezoek aan een attractiepark, concert of feest.

Onze taxibussen zijn voorzien van het landelijke taxikeurmerk dat aantoont dat we aan alle eisen rondom veiligheidsaspecten, deskundigheid en betrouwbaarheid voldoen. Het TX-keur is een landelijk erkend kwaliteitssysteem en kunt u herkennen aan de blauwe sticker op de voorruit van de taxibus.

Een reis geboekt en vervoer nodig naar het vliegveld? Ook dan kan groepsvervoer een geschikte oplossing zijn. Het voorkomt een hoop stress, vooral als uw vakantievlucht op een ongunstig tijdstip (file) of ’s nachts vertrekt. Bovendien scheelt het u het parkeren en de bijkomende kosten hiervan op de luchthaven.  

U kunt voor groepsvervoer bij Taxi de Hart terecht voor groepen vanaf 8 personen. Onze taxibussen beschikken over zitplaatsen voor maximaal 8 personen. Informeer gerust als het om een grotere groep gaat. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus