073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Groepsvervoer Den Bosch

Taxi de Hart verzorgt alle soorten groepsvervoer in Den Bosch en omgeving of het nu gaat om een groepsreis, excursie of avondje uit met een klein gezelschap. We bekijken graag met u samen wat voor u de meest prettige vervoersmogelijkheid is. Onze chauffeur staat tot uw beschikking om er een onvergetelijk dag of avond van te maken.

We regelen graag comfortabel groepsvervoer en beschikken over 8-persoonsbussen voor vervoer naar een bedrijfsuitje, werkbezoek, luchthaven of welke gelegenheid u met uw gezelschap wilt bezoeken. U komt samen aan en komt samen weer veilig thuis. Volkomen onbezorgd, want alles wat te maken heeft met veiligheidsaspecten, vakmanschap en betrouwbaar vervoer kunt u aan ons overlaten. Het landelijk taxikeurmerk bewijst dat we aan alle eisen voldoen.

Groepsvervoer Den Bosch is mogelijk op incidentele of contractbasis. Onze chauffeurs brengen u naar de vliegvelden Schiphol, Rotterdam, Weeze, Brussel, Antwerpen en Düsseldorf. Als u wilt halen zij u bij aankomst in Nederland ook weer op om het gehele reisgezelschap thuis te brengen.

Wilt u met een grotere groep reizen? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van groepsvervoer Den Bosch. Wij bieden u graag de voor u meest plezierige oplossing aan.

Groepsvervoer is mogelijk in Den Bosch, Engelen, Haarsteeg, Hedel, Empel en Ammerzoden. Andere plaatsen zijn ook mogelijk bel 073-5112733 voor meer informatie.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus