073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxi de Hart Nieuws

09 januari 2017

 

 Hendriks Logo

Overname activiteiten Taxi de Hart uit Vlijmen door Hendriks Taxi Services B.V. uit ‘s-Hertogenbosch

Hendriks Taxi Services B.V. uit ‘s-Hertogenbosch neemt de activiteiten van branchegenoot Taxi de Hart B.V. over.

Hendriks Taxi Services B.V. zal met deze stap, welke afgelopen maandag bekend is gemaakt, haar marktpositie in de regio ‘s-Hertogenbosch versterken.

Hendriks Taxi Services B.V. en Taxi de Hart B.V. zijn geen onbekenden van elkaar. Beide bedrijven beschikken in de Bossche regio over contracten voor het Zittend Ziekenvervoer, maar ook bijvoorbeeld over het vervoer van scholieren van en naar de buitenschoolse opvang (BSO). Andere overeenkomsten zijn, dat beide bedrijven actief zijn op het gebied van luchthavenvervoer. Ook zakelijk en particulier taxivervoer zijn belangrijke doelgroepen voor beide bedrijven.

Met de overname is de continuïteit van het personenvervoer van Taxi de Hart gewaarborgd.

Hendriks Taxi Services behoort tot de voordeligste luchthavenvervoerders in Nederland. Hiervan kunnen klanten van taxi de Hart natuurlijk alleen maar profiteren, aldus René Hendriks van Hendriks Taxi Services B.V.

Met de overname verandert er zowel voor de medewerkers-,  als voor de klanten van Hendriks Taxi Services helemaal niets. De activiteiten, service, maar ook de vervoersgebieden van Taxi de Hart sluiten naadloos aan bij die van Hendriks Taxi Services.

René Hendriks: “Het was en is voor mij duidelijk dat de bedrijfsomvang van Hendriks Taxi Services verder moet doorgroeien, om een concurrerend aanbod van vervoersdiensten te kunnen blijven bieden. Het scenario van het samenvoegen van twee gelijksoortige activiteiten is dan een logische stap. Voor mij is het daarbij heel belangrijk dat voor onze huidige medewerkers en onze trouwe klanten er na de integratie van de activiteiten weinig of niets verandert. Ikzelf zal er, zeker in het begin, op toezien dat deze integratie geruisloos verloopt. Zo zullen telefoonnummers, faxnummers, email en internet adressen van Taxi de Hart, blijven zoals deze waren”.

Taxi de Hart is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Vlijmen, ’s-Hertogenbosch.

Door het overnemen van alle contractuele activiteiten van Taxi de Hart blijft Hendriks Taxi Services een vervoerder van belang in de Regio ’s-Hertogenbosch.  Vakkundig, Vertrouwd en Veilig.

15 juli 2014

Een mooi promofilmpje van de NS-Zonetaxi met een taxi van Taxi de Hart in de hoofdrol. Kijk op YouTube.

16 december 2013

Taxi de Hart trapt op het station in Den Bosch de opening van NS-Zonetaxi in Brabant af. http://www.bd.nl/regio/den-bosch-en-omgeving/s-hertogenbosch/ns-zonetaxi-van-start-in-den-bosch-1.4141322

22 maart 2013

Martin van Harmelen heeft onze nieuwe voertuigen gefotograffeerd.

Mercedes E Voertuig 137Onze drie jongste voertuigen.

01 maart 2013

Auto's beletterd door Jacques Deco. Resultaat mag er zijn.

IMG 2877

IMG 2878

IMG 2879

Binnenkort gaan alle voertuigen over op de nieuwe huisstijl. 

 

28 februari 2013

Inbouw van de taxiapparatuur door ISN is voltooid. 3 Qim-terminals van Quipment (tijdelijk) ingebouwd omdat er over een tijdje een BCT in moet. Dit wordt waarschijnlijk een in-command systeem zodat er geen extra extern apparaat zichtbaar is.Interieur taxi


26 februari 2013

Vanaf week 10 hebben we bij Taxi de Hart 3 nieuwe voertuigen ter vervanging van oudere voertuigen. Dit zijn 3 Mercedes E-Klasse waarvan twee stationwagens.

 Twee Mercedes E-Klasse stationwagens

Zwarte Mercedees E-klasse sedan


12 februari 2013 

Sinds begin februari is onze vernieuwde website online met daarin een heleboel verbeteringen. Zo is het nu mogelijk om :

  • Online uw rit te boeken;
  • Gebruik te maken van onze vernieuwde Travelservice, Travel to Travel, waarmee u voordelig naar luchthaven, haven , cruiseterminal, bus- of treinstation kunt reizen;
  • Voor onze vaste klanten bestaat er nu de mogelijkheid om online ritten te boeken onder hun eigen relatienummer. Hiermee is ook inzicht mogelijk in reeds gereden ritten.

 

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus