073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Refund Policy

Besteld u ritten via het online reserveringssysteem en heeft u uw creditcard hieraan gekoppeld dan worden deze ritten automatisch in rekening gebracht via de betaalgegevens die u heeft ingevoerd. Zo kunt u zonder cash op zak gebruik maken van onze diensten. U ontvangt van elke rit / afschrijving een factuur op het door uw ingevoerde emailadres, met daarin details zoals kosten, begin- en eindpunt etc.

Taxi de Hart B.V. zal de vervoersdiensten in rekening brengen die aan u worden verleend. Indien uw credit card is gekoppeld aan de applicatie wordt de betaling automatisch verwerkt. U stemt ermee in dat Taxi de Hart B.V. voor de afgenomen vervoersdiensten, (met inbegrip van eventuele belastingen en extra kosten indien van toepassing), ten laste van uw creditcardrekening, zoals door u verstrekt bij de registratie, mag brengen. Gedane betalingen zijn niet voor restitutie vatbaar.

Taxi de Hart B.V. gebruikt een externe betalingsverwerker (de "Betalingsverwerker") om uw creditcardrekening beveiligd aan de online dienst(en) te koppelen. De verwerking van betalingen of bijschrijvingen, indien van toepassing, in verband met uw gebruik van de applicatie zijn naast deze voorwaarden onderworpen aan de bepalingen, voorwaarden en het privacy beleid van de Betalingsverwerker en de uitgever van uw creditcard. Taxi de Hart B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten van de Betalingsverwerker. In verband met uw gebruik van onze applicatie zullen wij bepaalde transactiedetails verkrijgen, die Taxi de Hart B.V. uitsluitend in overeenstemming met haar Privacy policy zal gebruiken.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus