073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Rolstoeltaxi

Soms is het niet mogelijk om gebruik te maken van eigen vervoer. Voor hen die door een beperking niet kunnen fietsen, autorijden of met het openbaar vervoer kunnen reizen zijn er verschillende andere mogelijkheden.

U kunt natuurlijk vragen aan iemand in uw omgeving u te rijden. Of een vrijwilligersorganisatie zoeken. Een andere mogelijkheid is de rolstoeltaxi. Bij vervoer met een rolstoeltaxi haalt de chauffeur u thuis op en helpt u als dat nodig is om in- en uit de taxi te komen.

Taxi de Hart beschikt over speciaal aangepaste taxibussen voor het vervoer van allerlei soorten rolstoelen. Een lichamelijke of geestelijke beperking hoeft dan ook geen belemmering te vormen om te reizen. De bussen zijn voorzien van een vastzetsysteem. Daarmee kan de chauffeur de rolstoel op 4 punten vastzetten aan de bodem van de rolstoeltaxi. U beschikt zelf over een driepunts heupgordel.

Vervoer per rolstoeltaxi stelt speciale eisen aan de taxi, maar zeker ook aan de chauffeur. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om met de rolstoeltaxi te rijden en de rolstoelgebruikers veilig naar de plaats van bestemming te brengen.

We rijden met de rolstoeltaxi voor verschillende zorgverzekeraars zoals:
VGZ
CZ
Univé
Delta Lloyd
Ohra
ONVZ

Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus