073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Rolstoeltaxi Den Bosch

Rolstoeltaxi Den Bosch is een onderdeel van Taxi de Hart. Onze standplaats is Vlijmen. We bieden verschillende soorten taxivervoer. Een speciale vorm van taxivervoer is de rolstoeltaxi.

Rolstoeltaxi Den Bosch verzorgt speciaal vervoer voor de reiziger met een (fysieke) beperking. Dit vervoer vraagt om professioneel ingerichte bussen en deskundige taxichauffeurs.

Taxi de Hart heeft de beschikking over verschillende taxibussen die  speciaal zijn aangepast voor het vervoeren van allerlei soorten rolstoelen. Het hoeft voor u geen belemmering te zijn om te reizen als u een lichamelijke of geestelijke beperking heeft. Alle taxibussen zijn voorzien van een vastzetsysteem. De chauffeur kan de rolstoel op 4 punten vastzetten en u als reiziger krijgt een driepunts heupgordel voor optimale veiligheid.

Wij vervoeren rolstoelgebruikers volgens de richtlijnen van de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (Code VVR). Wij rijden met ons rolstoelvervoer zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Voor verschillende zorgverzekeraars is het mogelijk om de rolstoeltaxi Den Bosch te reserveren:
VGZ
CZ
Univé
Delta Lloyd
Ohra
ONVZ

Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van de rolstoeltaxi in ‘s-Hertogenbosch? Of woont u in de plaats Engelen, Haarsteeg, Hedel, Empel of Ammerzoden?
Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een reservering maken op telefoonnummer: 073 511 27 33.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus