073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer is een bijzondere vorm van vervoer. Het gaat dan om taxivervoer speciaal voor de reiziger met een (fysieke) beperking, die wil reizen met of in zijn rolstoel. Dat vraagt om specifieke aanpassingen in het voertuig, zoals ruimte om een rolstoel te kunnen plaatsen. Uiteraard zijn onze bussen uitgerust met een goedgekeurd vastzetsysteem voor de rolstoelen.

Onze rolstoelbussen zijn voorzien van een lift. Dit maakt dat ze geschikt zijn voor ziekenvervoer en rolstoelvervoer. Ze zijn van alle gemakken voorzien en maken het reizen voor mensen met een lichamelijke beperking niet alleen mogelijk maar ook comfortabel.

Onze chauffeurs zijn opgeleid om met onze professioneel ingerichte bussen te rijden. Ze helpen de rolstoelgebruiker om comfortabel en veilig met het rolstoelvervoer te reizen. Ze helpen met het in- en uitstappen. Ze dragen zorg voor de veiligheid en passen hun rijstijl aan bij degene die zij vervoeren.   

Wij vervoeren rolstoelgebruikers volgens de richtlijnen van de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (Code VVR). Wij rijden met ons rolstoelvervoer zowel lokaal, regionaal als landelijk.

Taxi de Hart zorgt voor optimaal rolstoelvervoer voor de volgende zorgverzekeraars:
VGZ
CZ
Univé
Delta Lloyd
Ohra
ONVZ

Voor het kunnen gebruiken van rolstoelvervoer is het belangrijk dat u vooraf informeert bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus