073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Rolstoelvervoer Den Bosch

Rolstoelvervoer Den Bosch is een onderdeel van Taxi de Hart. Onze standplaats is Vlijmen. We bieden verschillende soorten taxivervoer. Een speciale vorm van taxivervoer is rolstoelvervoer. De reiziger met een fysieke beperking, die wil reizen met of in zijn rolstoel kan gebruik maken van dit rolstoelvervoer. De taxibussen zijn speciaal aangepast en hebben ruimte voor het plaatsen van rolstoelen. Ze zijn tevens voorzien van een goedgekeurd vastzetsysteem waarmee de rolstoelen kunnen worden vastgezet in de taxibus.

Rolstoelvervoer Den Bosch verzorgt taxivervoer voor de reiziger met een (fysieke) beperking. Speciaal vervoer vraagt om professioneel ingerichte bussen en vakkundige taxichauffeurs.

Elke rolstoelbus is voorzien van een lift, zodat ze optimaal geschikt zijn voor rolstoelvervoer en ook geschikt zijn voor ziekenvervoer. Voor de reiziger met specifieke wensen zijn ze van alle gemakken voorzien.

Onze chauffeurs zijn opgeleid om met onze professioneel ingerichte bussen te rijden. Ze helpen de rolstoelgebruiker om comfortabel en veilig met het rolstoelvervoer te reizen. Ze helpen met het in- en uitstappen. Ze dragen zorg voor de veiligheid en passen hun rijstijl aan bij degene die zij vervoeren.  

We verzorgen rolstoelvervoer Den Bosch voor verschillende zorgverzekeraars zoals:
VGZ
CZ
Univé
Delta Lloyd
Ohra
ONVZ

Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van rolstoelvervoer in ‘s-Hertogenbosch ? Of woont u in de plaats Engelen, Haarsteeg, Hedel, Empel of Ammerzoden ?
Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een reservering maken op telefoonnummer: 073 511 27 33. Uiteraard kunt u ook een aanvraag op onze site doen via deze link.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus