073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Schiphol taxi

Ons taxibedrijf Taxi de Hart vervoert particulieren en zakelijke klanten naar hun vakantiebestemming. We leveren schiphol taxi vervoer op maat met een luxe wagen of een busje. Veel particulieren en zakelijke klanten geven er de voorkeur aan te worden vervoerd met een privé taxi. Een van de vele voordelen is dat de klant vanuit zijn woonplaats naar Schiphol een geheel ontspannen reistijd heeft. Uw vakantie begint bij ons al bij uw voordeur.

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Taxi de Hart. Onze vriendelijke en servicegerichte chauffeurs zullen uw koffers bij de voordeur inladen en bij de vertrekhallen uitladen en op een trolley plaatsen. We gaan voor tevreden klanten en bieden u graag alle service en gemak.

U kunt naar Schiphol met de schiphol taxi, maar ook naar andere luchthavens zoals Düsseldorf, Weeze/Niederrhein, Brussel Zaventem, Charleroi (Brussel midi,  Brussel zuid), Eindhoven Airport, Rotterdam Den Haag Airport, Maastricht Aachen Airport, Keulen of Frankfurt.

Vergelijkt u de prijzen van een schiphol taxi met het vervoer per trein dan komt u soms tot verrassende conclusies. Een taxi is in veel gevallen een voordeligere manier van reizen dan met de trein of uw eigen auto. Als u met een gezin of met meerdere personen reist, bent u in veel gevallen goedkoper uit. Bij terugkomst op de vluchthaven kunt u van onze ophaalservice gebruik maken. Er staat dan een taxichauffeur op u te wachten die u weer veilig thuisbrengt.

Let op! indien u een luchthavenrit boekt tijdens een feestdag is er een toeslag van € 50,- van toepassing

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus