073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Schiphol taxi Rosmalen

Ontspannen op zakenreis of op vakantie? Heeft u er weleens aan gedacht om u naar het vliegveld te laten brengen of ophalen met schiphol taxi Rosmalen? Een taxi is voor zowel zakelijk als vakantievervoer een slimme keuze. Het houdt in dat u beschikt over alle voordelen van een voordelige taxirit inclusief de service van moderne en elegante voertuigen.

Een rit per schiphol taxi Vlijmen bespaart u een hoop gedoe. Wat dacht u van geen gesleep met koffers, geen gezoek naar een parkeerplaats en geen hoge parkeerkosten? Bovendien hoeft u uw familie of vrienden niet lastig te vallen om u weg te brengen of op te halen. Vooral prettig als het tijdstip waarop uw vlucht gaat halverwege de avond of de nacht valt. 

Taxi de Hart levert u een goede taxichauffeur en een mooie schiphol taxi vanuit Rosmalen naar de luchthaven Schiphol, maar u kunt ook gereden worden naar Rotterdam, Eindhoven Airport, Zaventem en Düsseldorf. Maak zelf u keus voor het vervoer met meerdere passagiers of een individuele rit. We staan 24 uur per dag voor u klaar. Over uw bagage hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Die zetten we af in de vertrekhal en we halen u met uw bagage vanaf de aankomsthal ook weer op. Een boeking kunt u telefonisch of online regelen. Zo bent u verzekerd van een zorgeloos en prettig luchthavenvervoer.

We hanteren voor alle vliegvelden voordelige tarieven op basis van privévervoer. Voor de luchthaven Schiphol hebben wij ook de voordelige combitaxi. Kijk hier voor actuele tarieven.

Taxi de Hart rijdt naar elke gewenste luchthaven. U kunt dus altijd gebruik maken van schiphol taxi Rosmalen en u laten vervoeren naar: Schiphol, Düsseldorf, Weeze/Niederrhein, Brussel Zaventem, Charleroi (Brussel midi,  Brussel zuid), Eindhoven Airport, Rotterdam Den Haag Airport, Maastricht Aachen Airport, Keulen en Frankfurt. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus