073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Schiphol taxi Vlijmen

Wilt u met de schiphol taxi van Vlijmen naar Schiphol? Kies voor Taxi de Hart, een betrouwbaar taxibedrijf, dat al jaren op Schiphol rijdt. Het is ook mogelijk om per taxi naar de luchthaven van Rotterdam, Eindhoven Airport, Zaventem en Düsseldorf te reizen.

U kiest zelf of u individueel of samen met anderen reist. Schiphol taxi Vlijmen brengt u tot in de vertrekhal en haalt u in de aankomsthal weer op. Reist u met weinig of veel bagage, het is voor ons geen enkel probleem. We staan elke dag van het jaar tot uw beschikking.

Uw taxirit boekt u snel en eenvoudig door ons te bellen. Online boeken is ook mogelijk. De schiphol taxi Vlijmen kunt u vanuit Vlijmen bestellen, maar ook als u vertrekt vanuit Nieuwkuijk, Elshout, Drunen, Heusden en Wijk en Aalburg.

Voor veilig, ontspannen en zorgeloos luchthavenvervoer is schiphol taxi Vlijmen een prima keus. We rekenen een vast tarief en er komen geen toeslagen bij. De tarieven zijn geldig alle dagen in de week en 24 uur per dag.

Taxi de Hart brengt u naar elke gewenste luchthaven en haalt u ook weer op. U kunt dus altijd gebruik maken van schiphol taxi Vlijmen. Bestel u rit gemakkelijk en probleemloos. Voor de luchthavens van Schiphol, Düsseldorf, Weeze/Niederrhein, Brussel Zaventem, Charleroi (Brussel midi,  Brussel zuid), Eindhoven Airport, Rotterdam Den Haag Airport, Maastricht Aachen Airport, Keulen en Frankfurt. U kunt altijd geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Schiphol taxi Vlijmen kunt u reserveren in Vlijmen, Nieuwkuijk, Elshout, Drunen, Heusden en Wijk en Aalburg.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus