073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Schipholtaxi

Schipholtaxi

Met de schipholtaxi naar de luchthaven? Ongeacht of u een taxi bestelt voor Schiphol of een ander vliegveld, het scheelt u een hoop gedoe en stress. Voor voordelig luchthavenvervoer kunt u terecht bij Taxi de Hart. Zo bent u al, bijvoorbeeld, op Schiphol vanaf € 74,00 als u met een combitaxi reist. U kunt desgewenst vooraf uw prijs online uitrekenen. Wilt u pinnen in een van onze taxi's ? Dat is geen probleem en handig voor u. 

Vliegvelden

Voor ons is geen vliegveld te ver. Wij kunnen u naar elke gewenste luchthaven vervoeren.
Naar Schiphol met de schipholtaxi, maar ook naar Düsseldorf, Weeze/Niederrhein, Brussel Zaventem, Charleroi (Brussel midi,  Brussel zuid), Eindhoven Airport, Rotterdam Den Haag Airport, Maastricht Aachen Airport, Keulen, Frankfurt.

Zakenreis of vakantiereis

Een taxirit met een schipholtaxi is handig voor wie regelmatig op zakenreis gaat en liever niet elke keer zelf naar de luchthaven wil rijden. Er wordt door onze chauffeurs rekening gehouden met de vertrektijd van uw vlucht. U wordt netjes thuis of op uw werkadres opgehaald. En u hoeft uw eigen auto niet te parkeren en parkeerkosten te betalen.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit voornamelijk moderne Mercedes voertuigen. We kunnen bijna elke vervoersaanvraag aanbieden en aanpassen op uw wensen. Of u veel of weinig bagage meeneemt, of u alleen reist of met uw collega’s. We zijn u graag van dienst met de schipholtaxi.

Contant

Bel gerust voor meer informatie 073-5112733, stuur ons een mailtje of vul ons contactformulier in. Wij begroeten u graag in een van onze voertuigen. 

Let op! indien u een luchthavenrit boekt tijdens een feestdag is er een toeslag van € 50,- van toepassing

Alvast een prettige reis.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus