073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Schipholtaxi Den Bosch

U wilt comfortabel, vertrouwd en voordelig vanaf Den Bosch naar Schiphol ? Bij Taxi de Hart bent u aan het juiste adres voor uw taxi naar onze nationale luchthaven.

Comfortabel

Taxi de Hart beschikt over een moderne vloot goed onderhoude voertuigen waarmee u van of naar Schiphol gebracht wordt. Bent u met meer dan 4 personen maar met maximaal 8 dan kunt u gebruik maken van onze 8 persoons busjes, ook als u rolstoel gebonden bent.

Nog meer comfort

Bij Taxi de Hart wordt u altijd direct voor de ingang op Schiphol afgezet of opgehaald doordat wij gebruik maken van de unieke STA-balie op Schiphol. Zo reist u uitermate comfortabel en ontspannen.

Vertrouwd

Sinds 1962 is Taxi de Hart al actief in alle soorten taxivervoer in en om Den Bosch. Taxi de Hart is tevens in het bezit van het kwaliteitskeurmerk voor taxi's, TX-keur.

Voordelig

Taxi de Hart hanteert voor vervoer van of naar Schiphol voordelig lage prijzen waarbij u kunt kiezen tussen een privétaxi of een gecombineerde taxi.

Privétaxi

Reserveert u een privétaxi dan reist u op de afgesproken tijden waarbij wij de snelste route rijden.

Gecombineerde taxi

Indien u een gecombineerde taxi reserveert dan bestaat de mogelijkheid dat u eerder opgehaald wordt of dat u langer moet wachten bij aankomst. Tevens bestaat de kans dat u een langere route rijdt. Dit is de voordeligste manier om van of naar Schiphol te reizen.

Let op! indien u een luchthavenrit boekt tijden een feestdag is er een toeslag van € 50,- van toepassing

Informatie

Nieuwsgierig geworden ? Bel 073-5112733 of vul ons contactformulier in.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus