073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Schipholtaxi Vught

Ontspannen op zakenreis of op vakantie? Laat u naar het vliegveld brengen of ophalen met schipholtaxi Vught. Voor zowel zakelijk als vakantievervoer is een taxi een goede keus. Alle voordelen van een voordelige taxirit met de service van onze moderne uitgeruste voertuigen.

Taxi de Hart bespaart u gesleep met koffers en hoge parkeerkosten. Ook hoeft u uw familie of vrienden niet lastig te vallen om u weg te brengen of op te halen. Zeker als u op een wat nadelig tijdstip of midden in de nacht vertrekt of aankomt wel zo prettig.

We rijden de schipholtaxi in Vught en ook in de plaatsen Sint-Michelsgestel, Cromvoirt, Helvoirt, Biezenmortel en Boxtel.

We vervoeren u met schipholtaxi vanuit Vught naar de luchthaven Schiphol, maar desgewenst ook naar Rotterdam, Eindhoven Airport, Zaventem en Düsseldorf. U kunt individueel reizen of samen met anderen. We staan 24 uur per dag voor u klaar. We zetten u met uw bagage af in de vertrekhal en halen u vanaf de aankomsthal weer op. U kunt telefonisch of online boeken via de website. Verzeker uzelf van zorgeloos en comfortabel luchthavenvervoer.

We hanteren voor alle vliegvelden voordelige tarieven op basis van privévervoer. Voor de luchthaven Schiphol hebben wij ook de voordelige combitaxi. Kijk hier voor actuele tarieven.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus