073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxi Den Bosch

Op zoek naar een kwalitatief goede en toch scherp geprijsde taxirit in Den Bosch? Zoek niet langer en bel Taxi de Hart. Wilt u naar de luchthaven, het station of wilt u een standaard taxirit bestellen? Ons dienstenpakket is uitgebreid en voor elke reiziger staan we 24 uur per dag paraat.

U kunt bij ons online uw taxi bestellen en betalen via iDeal. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon bij de chauffeur af te rekenen.  Bereken hieronder uw ritprijs uit, deze is bijna altijd voordeliger dan de meterprijs.

  Bovenstaande dienst is niet beschikbaar tijdens carnaval en oud/nieuw.

We bieden comfortabel taxivervoer vanuit onder meer ’s-Hertogenbosch. We vervoeren lokaal, regionaal, landelijk en rijden ook naar België en Duitsland of andere landen.

Taxi de Hart is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in taxivervoer. We werken conform de richtlijnen van het landelijk Keurmerk Taxibedrijf en TX-Keurmerk, een landelijk erkend kwaliteitssysteem, dat zicht richt op veiligheidsaspecten, betrouwbaarheid en kundigheid.

Kortom, een betrouwbaar taxibedrijf of het nu om een taxirit in ’s-Hertogenbosch of daarbuiten gaat.

Taxivervoer van en naar Den Bosch hoeft geen probleem voor u te zijn. Wij rijden ook in de plaatsen Engelen, Haarsteeg, Hedel, Empel of Ammerzoden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een taxirit bestellen via telefoonnummer: 073 511 27 33.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus