073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxi Rosmalen

Al sinds 1962 is Taxi de Hart een allround taxibedrijf dat in Rosmalen per taxi mensen van A naar B brengt. Ook in de regio en ver daarbuiten vervoeren we op een aangename en professionele manier.

We zijn een vertrouwd adres en staan al jaren goed bekend in de taxiwereld. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren van particulieren, zittend ziekenvervoer, groepen en minder valide personen. Of het nu om vervoer per taxi, luxe auto, taxibus of rolstoelbus gaat, een taxi Rosmalen levert u een comfortabele rit.

U kunt als vaste klant van taxi Vlijmen gebruik maken van ons online reserveringssysteem. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze speciale travelservice voor vervoer naar luchthavens, treinstations, cruiseterminals bushaltes.

Ons taxibedrijf heeft het TX-Keur. De pijlers waarop dit keurmerk zijn gebouwd zijn de kwaliteit en de veiligheid van een taxirit. Het gaat uit van volledig pakket in de vorm van reglementen waarmee een taxi onderneming aan kan tonen dat het bedrijf aan de hoge kwaliteitseisen voldoet.

Taxi Rosmalen biedt u een zorgeloze rit. Natuurlijk kunt u ook in de plaatsen Hedel, Kerkdriel en Ammerzoden een taxirit bestellen, zowel telefonisch als online via onze website.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus