073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxi Vlijmen

Voor Taxi de Hart in Vlijmen begon het allemaal met een autorijschool. We startten in 1962 met één auto. Al snel volgde de oprichting van een taxibedrijf. Vandaag de dag is ons bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig taxibedrijf met een uitgebreid wagenpark en representatieve taxichauffeurs.

Onze taxi’s zijn voornamelijk Mercedes-Benz E-klasse. Dit is verreweg het populairste en meest gebruikte automerk voor taxi's in landen als Nederland, België en Duitsland. Maar ook in Scandinavië wordt veel gebruik gemaakt van de Mercedes als taxi.

U kunt een taxi in Vlijmen tegenkomen, maar ook in de regio hieromheen. Zelfs in de rest van Nederland, België of Duitsland.

Wat ons uniek maakt, is onze dienstverlening, die we voortdurend onder de loep nemen en verbeteren. Dat betekent bijvoorbeeld dat we beschikken over de modernste en meest efficiënte communicatiemiddelen. Onze taxi’s zijn ingericht met een kwalitatief goed navigatiesysteem.

Onze klantgerichtheid gaat ver. Zo kunt u als vaste klant van taxi Vlijmen gebruik maken van een online reserveringssysteem. Ook bieden we een speciale travelservice voor vervoer naar luchthavens, cruiseterminals, treinstations en bushaltes.

We werken al jaren met het TX-Keur. Dit is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Het TX-Keur betekent dat we garant staan voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer

Taxi Vlijmen staat tot uw beschikking. Ook in de plaatsen Nieuwkuijk, Elshout, Drunen, Heusden en Wijk en Aalburg. Neem gerust contact met ons op. U kunt hieronder ook direct een taxirit bestellen. Bellen kan uiteraard ook via telefoonnummer: 073 511 27 33.

Bovenstaande dienst is niet beschikbaar tijdens carnaval en oud/nieuw.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus