073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxi Vught

Taxi Vught is een betrouwbaar adres voor elke taxirit in Vught, Sint-Michelsgestel, Cromvoirt, Helvoirt, Biezenmortel en Boxtel.

Een taxirit naar het station of de luchthaven ? Een paar straten verder of de hele stad door ? U geeft uw bestemming op en wij brengen u zonder problemen en zonder dat u zelf omkijken naar de kortste route hebt. Onze chauffeurs hebben een gedegen stratenkennis en als ze er niet uitkomen, beschikken al onze voertuigen over moderne navigatieapparatuur

Taxi Hart is opgericht in 1962 en sindsdien uitgegroeid tot een allround taxibedrijf met ziekenvervoer, zorgtaxi’s, groepsvervoer en schipholtaxi. Onze specialiteit is het vervoeren van particulieren, groepen en minder valide personen. We beschikken over taxi’s, luxe auto’s, taxibussen en rolstoelbussen, zodat we iedere reiziger een passend vervoermiddel kunnen aanbieden. We vervoeren onze passagiers dag en nacht op een professionele wijze. Ook in de regio en ver daarbuiten zijn we een vertrouwd adres. Taxi Vught levert u een voorspoedige en veilige rit.

We werken met de richtlijnen van het landelijk Keurmerk Taxibedrijf en TX-Keur, zodat u verzekerd bent van een taxibedrijf dat deskundig en betrouwbaar is en alle veiligheidsaspecten in het oog houdt.

Maak gebruik van ons eenvoudige online systeem om u uw rit bij taxi Vught te reserveren en via iDeal te betalen. Bereken uw prijs hieronder uit.

Bovenstaande dienst is niet beschikbaar tijdens carnaval en oud/nieuw.


Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via mail of via ons telefoonnummer : 073 511 27 33.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus