073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxibedrijf Den Bosch

Kies niet zomaar een taxibedrijf. Kies voor taxibedrijf Den Bosch, een onderdeel van Taxi de Hart, die vele vormen van taxivervoer verzorgt. Tevens kunt u bij ons online uw rit reserveren. Bereken en boek uw rit hieronder :

Bovenstaande dienst is niet beschikbaar tijdens carnaval en oud/nieuw.

Als consument moet u erop kunnen rekenen dat u op een veilige en comfortabel manier wordt vervoerd. Dat kan met een taxibedrijf als taxibedrijf Den Bosch, die het TX-Keur heeft. Bedrijven met dit keurmerk worden jaarlijks onafhankelijk getoetst. Ook zijn er voortdurend tussentijdse kwaliteitscontroles op plaatsen waar de taxi’s vaak rijden, zoals ziekenhuizen, scholen en instellingen.

Een taxichauffeur van taxibedrijf Den Bosch is betrouwbaar, goed opgeleid, klantgericht en vriendelijk.  

Onze taxi’s dragen het landelijk Keurmerk Taxibedrijf en TX-Keur. Daarmee geven we aan dat onze voertuigen voldoen aan strenge veiligheidseisen. Zowel de auto als de chauffeur zijn representatief, een van de criteria van het certificaat. Deze criteria zijn door neutrale partijen vastgesteld. U kunt er zeker van zijn dat u te maken heeft met een taxibedrijf dat deskundig en betrouwbaar is en alle veiligheidsaspecten in het oog houdt.

Een taxi van taxibedrijf Den Bosch is voorzien van een blauwe sticker op de voorruit. Soms zijn er ook stickers bevestigd op de achterruit of de zijkant van de taxi, maar dit is niet verplicht. Er staat op onze website ook vermeld dat we een taxibedrijf met TX-Keur zijn.  

Onze taxiritten kunt u bestellen in Den Bosch, Engelen, Haarsteeg, Hedel, Empel of Ammerzoden.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus