073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxibedrijf Rosmalen

Taxibedrijf Rosmalen werkt met het TX-keur, een landelijk erkend kwaliteitssysteem met een taxikeurmerk dat aangeeft dat het om een erkend kwaliteitssysteem gaat. Veiligheidsaspecten, deskundigheid en betrouwbaarheid zijn de eisen om aan het keurmerk te kunnen voldoen. Onze taxichauffeurs binnen taxibedrijf Rosmalen zijn servicegericht, beschikken over stratenkennis en vertellen u vooraf voor welk tarief u vervoerd wordt. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Taxibedrijf Rosmalen hecht aan hoge standaarden van taxivervoer. U moet er als consument en als passagier op kunnen vertrouwen dat u te maken heeft met een professionele partij. Dat vertrouwen geeft een taxibedrijf als taxibedrijf Rosmalen. We zijn er trots op het TX-Keur te mogen voeren. Dit is een landelijk keurmerk dat we mogen voeren omdat we ons jaarlijks door een onafhankelijke partij laten toetsen. Daarnaast zijn er tussentijdse kwaliteitscontroles gedurende de ritten en op plaatsen waar de taxi’s vaak rijden, zoals instellingen, ziekenhuizen en scholen.

Taxibedrijf Rosmalen biedt u een zorgeloze rit. U kunt ook een taxi reserveren in de plaatsen Hedel, Kerkdriel en Ammerzoden, want ook daar zijn wij u graag van dienst. U kunt eenvoudig en snel reserveren door ons te bellen of een reservering te plaatsen via internet. 

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus