073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxibedrijf Vlijmen

U herkent een taxi van taxibedrijf Vlijmen aan de blauwe sticker van het TX-Keur op de voorruit. U wilt immers toch ook veilig en comfortabel reizen per taxi, naast een chauffeur die klantvriendelijk en goed opgeleid is.

Zowel opdrachtgevers als reizigers vragen steeds vaker om kwaliteit. Met het voeren van het TX-Keur, een landelijk keurmerk, laten wij zien dat kwaliteit voor ons belangrijk is. Voor onze klanten stellen wij kwaliteit voorop. Bij taxibedrijf Vlijmen kunt u ervan op aan dat we voortdurend bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit en de service.

We zijn er trots op om een TX-Keur gecertificeerd bedrijf te zijn. Met dit landelijke taxikeurmerk bewijzen we aan onze passagiers dat we aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen. Taxirijden beschouwen wij als een serieuze aangelegenheid. Elke dag werken we er met al onze medewerkers zowel binnen als buiten taxibedrijf Vlijmen aan om aan de hoge standaarden te blijven voldoen.

Taxibedrijf Vlijmen staat tot uw beschikking. Ook in de plaatsen Nieuwkuijk, Elshout, Drunen, Heusden en Wijk en Aalburg. Neem gerust contact met ons op. U kunt ook direct een taxirit bestellen via telefoonnummer: 073 511 27 33.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus