073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Taxibedrijf Vught

Service verlenen en behulpzaamheid staan bij taxibedrijf Vught hoog in het vaandel. Onze taxichauffeurs hebben een gedegen opleiding gehad en werken servicegericht voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Ook staan ze klaar voor oudere klanten of klanten met een fysieke beperking.

Maak gebruik van ons eenvoudige online systeem om u uw rit bij taxi Vught te reserveren en via iDeal te betalen. Bereken uw prijs hieronder uit.

Bovenstaande dienst is niet beschikbaar tijdens carnaval en oud/nieuw.


Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen via mail of via ons telefoonnummer : 073 511 27 33.

De dienstverlening van taxibedrijf Vught is uniek en we zijn voortdurend bezig om deze waar het kan te verbeteren. We selecteren onze taxichauffeurs met zorg. Onze moderne centrale kan de taxiritten snel en probleemloos indelen. We hebben de beschikking over efficiënte communicatiemiddelen. Ons wagenpark speelt in op regulier, zakelijk en speciaal vervoer. Onze taxi’s zijn ingericht met een kwalitatief goed navigatiesysteem.

Taxibedrijf Vught is aangesloten bij franchiseorganisatie DVG en werkt volgens de richtlijnen van het landelijke Keurmerk Taxibedrijf, TX-Keur.

We brengen u naar het station of halen u op. Bent u uit geweest dan brengen we u veilig thuis. Een rit van en naar het ziekenhuis, een sollicitatiegesprek of een werkbezoek verloopt ontspannen met taxibedrijf Vught.

Zoekt u een gedegen adres voor uw taxirit? Kies voor taxibedrijf Vught. We verzorgen ook taxivervoer in Sint-Michelsgestel, Cromvoirt, Helvoirt, Biezenmortel en Boxtel. Neem gerust contact met ons op. U kunt ook direct een taxirit bestellen via telefoonnummer: 073 511 27 33.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus