073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Ziekenvervoer Den Bosch

Ziekenvervoer Den Bosch maakt deel uit van Taxi de Hart. Onze standplaats is Vlijmen. U kunt bij ons verschillende soorten taxivervoer aanvragen. Wij rijden zowel voor bedrijven en instellingen als particulieren.

Ziekenvervoer is een van onze specialiteiten. Dit vervoer vraagt immers meer van onze voertuigen en van onze medewerkers. De taxirit wordt met zorg uitgevoerd door onze vriendelijke en betrokken medewerkers.

Het is niet altijd prettig om afhankelijk van anderen te zijn als het gaat over vervoer. Daarom gaan we voor al onze klanten voor maatwerk en doen ons uiterste best om de rit zo aangenaam mogelijk te maken. Onze deskundige chauffeurs zijn speciaal opgeleid en hebben een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Daarnaast beschikken ze over goede sociale vaardigheden en hebben trainingen gevolgd in het omgaan met reizigers met een beperking. 

De zorgverzekeraars stellen hoge eisen aan ziekenvervoer. U kunt er dus van op aan dat Taxi de Hart staat voor kwaliteit. Voor verschillende zorgverzekeraars is het mogelijk om de ziekenvervoer Den Bosch in te schakelen:
VGZ
CZ
Univé
Delta Lloyd
Ohra
ONVZ

Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van ziekenvervoer Den Bosch? Of woont u in de plaats Engelen, Haarsteeg, Hedel, Empel of Ammerzoden?
Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een reservering maken op telefoonnummer: 073 511 27 33.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus