073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer is geschikt voor mensen die vanwege gezondheidsproblemen gebruik moeten maken van vervoer per taxi. 

Taxi de Hart kent een breed scala aan vervoersmogelijkheden, van taxi tot zorgtaxi en zittend ziekenvervoer. We rijden voor diverse zorgverzekeraars. Informeer altijd vooraf bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden van vergoeding. Heeft u een andere zorgverzekeraar dan hieronder genoemd, dan kunt u ons uiteraard ook altijd inschakelen.

U kunt ons inschakelen voor zittend ziekenvervoer als u verzekerd bent bij een van de volgende zorgverzekeraars:
VGZ
CZ
Univé
Delta Lloyd
Ohra
ONVZ

Taxi de Hart verzorgt het zittend ziekenvervoer naar ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra en behandelcentra. We rijden zowel lokaal, regionaal als landelijk. 

Ons wagenpark is goed onderhouden en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe wagens. 

We bieden onze klanten het beste maatwerk. We begrijpen dat het niet altijd prettig is om van anderen afhankelijk te zijn als het om taxivervoer gaat en we doen er dan ook alles aan om de rit zo comfortabel mogelijk voor u te maken. Onze ervaren chauffeurs kenmerken zich door een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Ze beschikken over goede sociale vaardigheden en zijn getraind om onze reizigers passend van dienst te kunnen zijn.

Kijk hier voor ons volledige overzicht.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus