073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Zittend ziekenvervoer Den Bosch

Wilt u gebruik maken van zittend ziekenvervoer? En woont u in ’s-Hertogenbosch of een van de omliggende plaatsen zoals Engelen, Haarsteeg, Hedel, Empel of Ammerzoden? Dan is Taxi de Hart een passende keuze.

Taxi de Hart heeft jarenlang ervaring op het gebied van zorgvervoer zoals zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer. Wij beschikken over professioneel ingerichte bussen. Zo kunt u comfortabel reizen van en naar elk gewenste bestemming. Zowel lokaal, regionaal als landelijk.   

Zittend ziekenvervoer is een van onze specialiteiten. Het is comfortabel taxivervoer tegen lage tarieven. De chauffeur haalt u bij uw woning op en helpt u als dat nodig is met het in- en uitstappen. U reist over het algemeen met meerdere mensen tegelijk. Soms rijdt de chauffeur u dan niet rechtstreeks naar de plaats van bestemming, maar zet eerst nog andere mensen af of haalt ze op.

Wij verzorgen het zittend ziekenvervoer rondom Den Bosch voor diverse zorgverzekeraars zoals:

VGZ
CZ
Univé
Delta Lloyd
Ohra
ONVZ

Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van ziekenvervoer Den Bosch? Of woont u in de plaats Engelen, Haarsteeg, Hedel, Empel of Ammerzoden?
U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een taxirit bestellen via telefoonnummer: 073 511 27 33.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus