073 - 511 27 33
Taxi De Hart

Zorgtaxi

Een zorgtaxi is bedoeld voor mensen die zelf niet de beschikking hebben over een vervoersmiddel en voor wie het noodzakelijk is dat ze bijvoorbeeld naar het ziekenhuis gaan. Het kan gaan om een bezoek aan een medisch specialist, een fysiotherapeut of een andere medische professional.

Het gaat ook om mensen die niet de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van het openbaar vervoer, zoals een bus. Of die de voorkeur geven aan een zorgtaxi.

De zorgtaxi valt onder het zittend ziekenvervoer, in tegenstelling tot liggend ziekenvervoer. Dit betekent niet dat u ziek moet zijn om voor een zorgtaxi in aanmerking te komen. U heeft de zorgtaxi nodig voor vervoer van en naar het ziekenhuis.

Taxi de Hart rijdt al jarenlang met verschillende soorten taxi’s. Onze chauffeurs zijn echte professionals als het op rijden aankomt. Wat bij ziekenvervoer echter zeker zo belangrijk is, is hun servicegerichtheid. Ze zijn behulpzaam en attent, vooral voor de oudere mens en voor mensen met een lichamelijk beperking.

Een bezoek aan het ziekenhuis en uw specialist moet zoveel mogelijk ontspannen verlopen. Dan is het prettig als u wordt opgehaald en thuis gebracht door onze ervaren chauffeurs.

Taxi de Hart verzorgt het ziekenvervoer voor onder andere de volgende zorgverzekeraars:
VGZ
CZ
Univé
Delta Lloyd
Ohra
ONVZ

Staat uw zorgverzekeraar er niet bij?
Informeer vrijblijvend of wij met onze zorgtaxi ook voor uw zorgverzekeraar rijden. U kunt ook uw zorgverzekeraar raadplegen.

Voor een zorgeloze en ontspannen rit: Taxi de Hart.

Tweets

Taxi de Hart

De Bloemendaal 25a,
5221 EB Den Bosch
Tel. 073 - 511 27 33

DVG KNV TX-keur
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Google Plus